Online filmek, teljes filmek magyarul ingyen,teljes filmek magyarul, Online filmek, teljes filmek listája, legújabb filmek, friss filmek, top filmek, ingyen filmek,online filmek.


A videó 12 másodperc múlva lesz elérhető.

Nagyvárosi madarakLétrehozás dátuma: 2014. 10. 12.

Leírás: NAGYVÁROSI MADARAK Ismeretterjesztő film, természetfilm Egyre közelebb merészkednek hozzánk az erdő madarai, belakják a toronyházakat, sőt, az állatkerteket is. Áttelelnek, és -- ki tudja -- talán még élvezik is az ember társaságát. Mindenesetre, az állatkerti állatok napi menüjét biztosan kedvelik. Szerencsére, ez a legtöbb lakót nem zavarja. A városba látogatásukról azonban másképp vélekednek az állatkertek kisemlősei. A szurikáták, vagy a prérikutyák esetében ugyanis szó sincs barátságról. A dolmányos varjak gerjesztette riasztásokból talán csak az etológusok profitálnak -- megfigyeléseik ugyanis választ adnak néhány „állat-nyelvi" kérdésre. Lehet, hogy éppen ezek a vándorok varázsolják vissza a vadont?

Népszerű kategóriák: Online filmek, online filmek magyarul ingyen, teljes filmek magyarul, Teljes filmek listája,új filmek,Régi filmek, Akciófilmek, Vígjáték, Sci-fi, Rajzfilm, Romantikus filmek,Dráma, Triller / Horror, Trailerek,sorozatok magyarul