Online filmek, teljes filmek magyarul ingyen,teljes filmek magyarul, Online filmek, teljes filmek listája, legújabb filmek, friss filmek, top filmek, ingyen filmek,online filmek.


A videó 12 másodperc múlva lesz elérhető.

Tarantula - Az Ausztrál pókok királyaLétrehozás dátuma: 2018. 06. 22.

Leírás: Tarantula - Az ausztrál pókok királya (ausztrál dokumentumfilm) Ausztrália a világon a legkegyetlenebb tarantulák otthona, és a szakértő, Dr. Robert Raven kalauzol bennünket aktuális expedíciója közben, amelynek során új fajokat akar felfedezni és megvédeni. Szorgalmasan kutatja Ausztrália hatalmas elhagyatott területeit és a távoli esőerdőket, abban a reményben, hogy új fajokat találhat, foghat el és azonosíthat. Az egyik faj, amely több mint 350 millió éve kóborol bolygónkon, a tarantula, a legnagyobb, legszorösebb és legborzasztóbb pók a világon mérgezo rágókkal, amelyek révén sok kígyóval felveszi a versenyt.

Népszerű kategóriák: Online filmek, online filmek magyarul ingyen, teljes filmek magyarul, Teljes filmek listája,új filmek,Régi filmek, Akciófilmek, Vígjáték, Sci-fi, Rajzfilm, Romantikus filmek,Dráma, Triller / Horror, Trailerek,sorozatok magyarul