IT Cinema 3 - шаблон joomla КнигиVáros karácsony nélkül
Város karácsony nélkül
Egy boldog kisváros aprócska lakója, egy kisfiú annyira szívhez szóló és megrázó levelet ír a Télapónak, az egész ország felfigyel rá. A kisfiúnak ugyanis elege lett ebből a világból, ahol annyira sok a szomorúság, a veszekedés és a válás a családokban, hogy azt kéri, vigye el magával a Télapó - örökre.
Karácsonyi csodavárás
Karácsonyi csodavárás
A fotóriporter Noah Greeley egy nap lefényképez egy titokzatos idegent. A kép persze az újságok címlapjaira kerül. Amikor pedig a nővérként dolgozó Kathleen meglátja a fotót, eláll a szava, hiszen a képen egy rokonát véli felfedezni. S teljesen biztos benne, hogy a férfi a képen, akit mindenki csak a csúfnevéről ismer, nem más, mint az ő 25 éve hirtelen eltűnt bátyja, Hank.
Egy csodálatos elme _ A beautiful mind (2001) HD
Egy csodálatos elme _ A beautiful mind (2001) HD
magyarul beszélő, amerikai film, 135 perc, 2001 Az Egy csodálatos elme (A Beautiful Mind) 2001-ben bemutatott amerikai filmdráma Ron Howard rendezésében. A film a Nobel-díjas John Forbes Nash amerikai matematikus életét mutatja be (habár történetileg nem hitelesen), akit Russell Crowe alakít. Az alkotás 2002-ben 4 Oscart (köztük a legjobb film) és 4 Golden Globe-ot kapott. A sztori ott kezdődik, hogy a főszereplő megérkezik a Princetoni Egyetemre, hogy matematikát tanuljon. Nash nem éppen társasági ember és még az órákra sem jár be. Mégis épp egy kocsmában j...
Drága Elza! - teljes film (2014)(hivatalos)
Drága Elza! - teljes film (2014)(hivatalos)
Lombos Mihálynak a keleti front poklában nem csupán az ellenséggel, de saját démonjaival is meg kell küzdenie. A bibliai Jób történetének modern kori feldolgozása második világháborús környezetben.