Online filmek, teljes filmek magyarul ingyen,teljes filmek magyarul, Online filmek, teljes filmek listája, legújabb filmek, friss filmek, top filmek, ingyen filmek,online filmek.


A videó 12 másodperc múlva lesz elérhető.

Felhős hétköznapok /Derű és ború/ (teljes film magyarul) 2007Létrehozás dátuma: 2021. 11. 01.

Leírás: 🔴ABOUT YOU kuponkódunk: CS-51NZRM - Ha ezt a kódot használod, azzal a csatornát támogatod és 10% kedvezményt kapsz a vásárlásodból. Jó vásárlást: https://www.aboutyou.hu/🔴 ✅ Hogyan lettem balatoni lány 2020-ban?: https://bit.ly/3hlVwRx ✅ 5 film a boldogságról: https://bit.ly/37NCvVd ✅ A legjobb önismereti könyvek: https://bit.ly/3nORUK9 ✅ Ezek a legjobb filmek a párkapcsolati problémákról!: https://bit.ly/3hiKJHP ✅ Önbizalom növelő idézetek. Motiváljanak a legjobbak: https://bit.ly/3mMFNft olasz-svájci filmdráma, 115 perc, 2007 Elsa és Michele évtizedek óta boldog, kiegyensúlyozott házasságban él. A férfi elég pénzt keres ahhoz, hogy Elsa ott hagyhassa a munkáját, hogy régi álmát beteljesítve művészettörténetet hallgasson. Azonban nem sokkal azt követően, hogy megszerezte diplomáját, mindkettejük élete gyökeres fordulatot vesz: Michele magába roskadva vallja le, hogy hónapok óta nem dolgozott, ugyanis már rég elbocsájtották attól a cégtől, melyet társalapítója volt. Az első sokkhatást követően a házaspár megpróbál felkészülni a megváltozott helyzetre, és eddigi fényűző életvitelüket feladva sürgősen munkát találni. Azonban munkakeresés közben egyik csalódás a másikat követi, melyet a férfi és a nő egészen máshogy dolgoz fel: Elsa kitartóan hajtja a munkát, míg Michele lassan, de biztosan elmerül az apátiába. A kettejük között egyre táguló szakadék végül pálcatöréshez vezet, de csak ekkor jönnek rá, hogy azt tették kockára, ami minden pénznél értékesebb: az egymás iránt érzett szerelmet.

Népszerű kategóriák: Online filmek, online filmek magyarul ingyen, teljes filmek magyarul, Teljes filmek listája,új filmek,Régi filmek, Akciófilmek, Vígjáték, Sci-fi, Rajzfilm, Romantikus filmek,Dráma, Triller / Horror, Trailerek,sorozatok magyarul