Online filmek, teljes filmek magyarul ingyen,teljes filmek magyarul, Online filmek, teljes filmek listája, legújabb filmek, friss filmek, top filmek, ingyen filmek,online filmek.


A videó 12 másodperc múlva lesz elérhető.

Hát Boldog Karácsonyt!Létrehozás dátuma: 2015. 12. 01.

Leírás: John Lennon - Happy Christmas (War Is Over) cimű dalának magyar verziója, Malek Andrea és Kulka János előadásában. Elhangzott az MTV 1992. évi karácsonyi műsorában. További karácsonyi dalok ugyanebből a műsorból: http://www.youtube.com/watch?v=_74YolLZGYE http://www.youtube.com/watch?v=2Hn7EK4JgBA http://www.youtube.com/watch?v=85aVAQzwVIY A dal szövege: Hát boldog karácsonyt kívánok neked, És mindenki másnak szép ünnepeket. Egy év megint elmúlt, s már itt van egy új, De gondolj a földre, hol háború dúlt. Refr. : És szóljon egy ének az ünnepekért, És szóljon egy ének a gyermekekért. Hát boldog karácsonyt most mindenkinek, Ki távol van tőled, s ki itt él veled. Hát szervusz karácsony, békét hozz, reményt. Maradj még, ne menj el, ne vidd el a fényt. Refr. : És szóljon egy ének az ünnepekért, És szóljon egy ének a gyermekekért. Kórus: Hála ének zengjen néked. Kérve kérünk, hallgassd szívünk Hát szervusz karácsony, békét hozz, reményt. Maradj itt, ne menj el, ne vidd el a fényt. Refr. : És szóljon egy ének az ünnepekért, És szóljon egy ének a gyermekekért. Hát boldog karácsonyt kívánok neked, És mindenki másnak szép ünnepeket. Hát szervusz karácsony, békét hozz, reményt. Maradj még, ne menj el, ne vidd el a fényt.

Népszerű kategóriák: Online filmek, online filmek magyarul ingyen, teljes filmek magyarul, Teljes filmek listája,új filmek,Régi filmek, Akciófilmek, Vígjáték, Sci-fi, Rajzfilm, Romantikus filmek,Dráma, Triller / Horror, Trailerek,sorozatok magyarul