Online filmek, teljes filmek magyarul ingyen,teljes filmek magyarul, Online filmek, teljes filmek listája, legújabb filmek, friss filmek, top filmek, ingyen filmek,online filmek.


A videó 12 másodperc múlva lesz elérhető.

Doc Martin 3. évad 2. részLétrehozás dátuma: 2014. 04. 18.

Leírás: Dr. Martin Ellingham, a sikeres londoni sebész kénytelen hátat fordítani hivatásának, miután egy műtét során rosszul lesz a vér látványától. Körzeti orvosként folytatja, egy Isten háta mögötti településen, ahol sokat nyaralt gyerekkorában nagynénjénél. A faluban kíváncsian várják az új orvost, Martin dokinak pedig még fogalma sincs róla hogy ezen a helyen nemcsak gyógyítania kell a betegeket, hanem meg is hallgatnia őket. Vasalt öltönyében és fekete autójában a nyugalmas kis faluban Martin doki olyan, mint egy partra vetett hal. Martin doki és Luisa közötti szerelmi szál szorosabbra fűződik, úgy tűnik végre révbe. érnek. A roppant szórakoztató háttérhangulatot az új körzeti rendőr adja - akinek több a fóbiája, mint az egész falunak, ráadásul narkolepsziás. Luisa mellé egy új család költözik, az apa pszichiáter és roppant egyedi nevelési leveket vall, és ezt az egész falu megsínyli:-)

Népszerű kategóriák: Online filmek, online filmek magyarul ingyen, teljes filmek magyarul, Teljes filmek listája,új filmek,Régi filmek, Akciófilmek, Vígjáték, Sci-fi, Rajzfilm, Romantikus filmek,Dráma, Triller / Horror, Trailerek,sorozatok magyarul