IT Cinema 3 - шаблон joomla КнигиRajzfilmek, online film, filmek, film letöltés, online sorozatok, online nézhető filmek, online filmek

Üdvözlünk a YouTube-Filmek.eu oldalon. Online filmek a neten! Több száz Akció online film a neten regisztráció nélkül! Nálunk több száz filmből választhattok több kategóriában! Akció filmek mobilra. Minden online film szinkronos magyar nyelvű. Online filmek magyarul regisztráció nélkül! Kategóriák: youtube filmek, Dokumentumfilmek, Régi filmek, Akciófilmek, Vígjáték, Sci-fi, Rajzfilm, Romantikus filmek, Kalandfilm, Dráma, Thriller, karácsonyi filmek, vicces videók, retro filmek.

Asterix Amerikában (Teljes - Magyar szinkron)
Asterix Amerikában (Teljes - Magyar szinkron)
"Felborul az edény, amelyből a legendás figura Asterix itta a varázsszert, melynek természetfeletti erejét köszönheti, és még mielőtt a druida Csodaturmix új főzetet készíthetne, a rómaiak fogságába esik."
Kis Vuk 2 (Teljes)
Kis Vuk 2 (Teljes)
Minden jog fenntartva! Kis Vuk 2 2008 (Teljes)
Frédi, a Csempész-Rendész (eredeti szinkron)
Frédi, a Csempész-Rendész (eredeti szinkron)
Simon! Elandalodok régi ékszerlopásimon. :) Gyerekkorom nagy kedvence volt ez a rajzfilm, rongyosra néztem videókazin. Olyan jó hallgatni a régi nagy színészeink hangját! (Csákányi László, Márkus László, Psota Irén, Váradi Hédi, Körmendi János, Raksányi Gellért, Agárdy Gábor.....) A kedvencem 32:10-nél Csákányi László éneke :)
Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal (nem sorozat , egyben van!)
Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal (nem sorozat , egyben van!)
Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal -Rajzfilm, egy részben ! Kisebb gyerekeknek , akik nem bírják a sorozatot egyben megnézni , azoknak ez jön be...(Én a sorozatot szeretem jobban :-)
Asterix, a gall - (Teljes - Magyar szinkron)
Asterix, a gall - (Teljes - Magyar szinkron)
Az Asterix képregény első rajzfilmes feldolgozása. "Krisztus születése előtt ötvenben a franciák őseit, a gallokat hosszú harcok után legyőzték a rómaiak. Egész Galliát elfoglalták, pontosabban nem is az egészet, mivel hogy egyetlen tartomány győzedelmesen ellenáll a hódítók támadásainak. E kicsiny falucskában - amelyet a rómaiak erődrendszere vesz körül - él Asterix harcos és bátor hadviselt társa, Obelix, és a csodavarázsló, Panoramix. Olyan időket élnek, mikorra már a rómaiak latinul is elfelejtettek."