Online filmek, teljes filmek magyarul ingyen,teljes filmek magyarul, Online filmek, teljes filmek listája, legújabb filmek, friss filmek, top filmek, ingyen filmek,online filmek.


A videó 12 másodperc múlva lesz elérhető.

Kár a benzinért (1964) - Teljes film, magyarulLétrehozás dátuma: 2018. 07. 24.

Leírás: 1964-es, magyar, fekete-fehér vígjáték. Történet: Kedves narrátorunk négy vicces történettel illusztrálja az autózást átkát. Például mikor a vén, használt Topolino hibátlanul működik, de csak addig, amíg ki nem fizetik érte a vételárat, utána meg egy hídra sem bír fel cammogni. Vagy amikor egy olyan környéken, ahol autó sincs, hirtelen az ottani család megveszi az elsőt, utána mindenki azzal a kocsival akar utazni. Netán egy állami kocsival házasodik, megy nászútra az alkalmazott, sőt, a házat is állami autóval építi meg. Esetleg még a befutott művésznő a férjénél akkor is jobban vezet, ha kidönti a kerítés oszlopot. Hát ez a négy humoros történet, nem szólhat másról, mintsem lebeszéljen minket az autóvásárlásról. :) Aki nevetni akar és szereti az autókat, annak ezt KÖTELEZŐ megnézni! Jó szórakozást! :) Facebook: https://www.facebook.com/R%C3%A9gi-aut%C3%B3k-a-nagyvil%C3%A1gban-604175046388670/ Facebook:

Népszerű kategóriák: Online filmek, online filmek magyarul ingyen, teljes filmek magyarul, Teljes filmek listája,új filmek,Régi filmek, Akciófilmek, Vígjáték, Sci-fi, Rajzfilm, Romantikus filmek,Dráma, Triller / Horror, Trailerek,sorozatok magyarul